zondag 5 juni 2016

Gelukt!

Zo, de verhuizing is achter de rug. Nog niet alles heeft een plek en nog niet alles is klaar, maar dat geeft niet. Dat komt vanzelf, beetje bij beetje. We zijn vast van plan hier nog jaren te blijven wonen, dus we hebben de tijd.
We hebben ons oude uitzicht weer terug:


en daar genieten we weer van.
De quiltspullen hebben bijna weer allemaal een plekje. Nog wat verspreid, nog niet echt een vaste plek, maar ik kan alles weer vinden.
In de afgelopen periode heb ik wel doorgewerkt. Het was wel fijn om 's avonds wat te naaien in plaats van aan het werk te gaan.
Het resultaat is dat alle blokjes voor de civil war nu klaar zijn.
Nou ja, ik ben er eentje kwijt en bedacht dat ik sneller een nieuwe maak dan dat ik op zoek ga naar deze geheimzinnige verdwijning. Ik had hem van de week nog in mijn hand.....
Vandaag dus even een nieuwe getekend. De kans is groot dat als het nieuwe blokje klaar is, ik de oude weer terugvinden zal. Zo werkt het meestal.

Het geheel ziet er - in mijn fotodocument - zo uit:


Nog niet alle rijen zitten aan elkaar. Daar ben ik nu mee bezig. Ondertussen denk ik na of ik ook sashings aan de buitenste blokjes zal naaien of gelijk de rand. Eerst maar alles aan elkaar denk ik.
Wordt vervolgd....

hartelijke groet,
Janine

2 opmerkingen:

  1. Wat mooi wordt je civil war quilt,Janine, en jullie uitzicht is ook niet te versmaden. Hoop dat het binnen ook helemaal naar wens is. Fijne zomer Sunny😎

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He daar ben je weer Janine. Fijn dat jullie weer op je eigen plek zijn.en dat uitzicht... dat is toch geweldig.
    Je civil war schiet lekker op zeg. Prachtig.
    Groetjes Joke W.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.