woensdag 25 januari 2012

Startstraat nr. 4

Vandaag is huisje nr. 4 opgeleverd. De eerste maand is (bijna) voorbij en de eerste 4 huizen zijn klaar. De Startstraat was het begin van de nieuwe wijk. Volgens het stratenplan komen er nog 3 huizen bij in de Startstraat, maar die worden in een later stadium gebouwd. De startstraat heeft een aansluiting naar de Dampteboulevard en daar gaat de bouw nu eerst verder.
Wat is immers een wijk zonder een school? Dat gaat toch niet?
Overleg met de architect is gaande want hoe de school precies gebouwd wordt is nog niet zeker. De directie bemoeit zich er mee, de MR natuurlijk ook, maar ook de docenten willen hun inbreng. Dat kost nu eenmaal tijd en dat moeten we maar nemen ook.
3 opmerkingen:

 1. Leuk, janine, dat je bij me kwam buurten!
  wat heb jij een leuk ontwerp gemaakt voor je huisjes!!
  ik ga de bouw volgen, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Janine, leuk dat je mijn blog ook bekeken hebt. Voor jou is Enschede nóg veel verder weg dan voor mij. Wel jammer. Maar jij woont weer veel dichter bij de beurs volgend weekend. De patchwork en quiltdagen in de Haarlemmermeer. Ga je daar ook naar toe?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Annemieke. Jazeker ga ik volgend weekend naar de beurs in Vijfhuizen, de zaterdag wordt het. Ik heb al een verlanglijstje klaar! Jij gaat ook begrijp ik?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.