zondag 17 februari 2013

Handwerkbeurs

Kijk, de aankopen op de handwerkbeurs in Zwolle. Samen met mijn vriendin, comfortabel met de bus erheen. Langs de lange rij bezoekers bij de kassa, hup naar binnen. Wat was het er druk! En wat was het er warm! Maar wat waren er veel kramen, wat was er veel te zien en te koop.
De dag is zo om. Lekker weer met de bus terug naar huis, maar eenmaal thuis is alle energie op. Uitgeblust maar wel tevreden op de bank en op tijd naar bed.
In gedachten al aan het werk met de nieuw gekochte spulletjes.

Je ziet dat ik wil gaan appliceren. Tot nu toe heb ik dat nog niet gedaan en ik wil het graag leren. Dan heb je daar materiaal voor nodig.
Maar nog even niet. Het quilten van de huisjes vergt nog aandacht en tijd.
Dus blijven de aankopen nog even liggen. Niet erg hoor, het komt wel goed.


1 opmerking:

  1. Hallo Janine,

    Dit is gek. Ik lees je berichtje over de handwerkbeurs, en gelijk denk ik: Hé Janine zat in dezelfde bus als ik. De lijs met pasagiers had ik nog en ja hoor je staat er op. Ook besef ik me nu dat je mij nog bij mijn naam hebt genoemt waarbij ik toen dacht "hoe weet die mevrouw mijn naam?" Ook vond ik wel iets bekends in je. Maar het is een beetje langs me heen gegaan.
    Net als jij heb ik ook een leuke dag gehad. Ook weer leuke dingetjes gekocht. Dus.... op naar volgend jaar. Of ga je nog naar Rijswijk? Ik wel denk ik omdat er een tentoonstelling is van de huisjes quilts. Geniet van je aankopen.
    Groeten Annet

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.