maandag 9 juni 2014

Update werkzaamheden

Het is hoog tijd voor een nieuw blogje, een update.
Tijdens een quiltfase kan je eigenlijk niet zoveel laten zien. Daarom blog ik minder vaak.
Ik ben bezig de vingerhoedjesquilt te quilten. En dat kost nou eenmaal tijd. Het quilten vordert maar ik ben nog niet op de helft. De quilt is 2.20 x 1.50 dus handquilten duurt gewoon een poos. Ook al werk ik met drie of vier draden tegelijk.


Dan ligt er nog een quilt. Af en toe quilt ik daar ook een poosje aan. Dat is geen quilt van mezelf maar van iemand anders. Die moet nog afgemaakt.


Ondertussen naai ik aan de stropdassenquilt van de stropdassen en overhemden van mijn vader.
En ik naai little quilts of love want ons voorraadje begint te minderen.

Vorige week was weer onze bee “steekje los”. Twee maanden geleden hebben we een droomdeken ingestuurd. Daar blogde ik al over. Klik hier als je dat terug wilt lezen.
En inmiddels heeft die al een bestemming gekregen. Hij is naar een meisje gegaan. We hopen heel erg dat zij daar blij mee is en er wat troost uit kan halen.
De volgende droomdeken is inmiddels al in de quiltfase.
Een blauwe jongensquilt.
En we zijn aan het werk met een kippen en paardenquilt droomdeken. Deze week op de bee ben ik daarvoor stroken aan blokken met tractoren te zetten.


Kortom, vervelen is er niet bij. Maar er zijn nog geen affo’s te laten zien. Dat duurt dus nog even.

quiltgroetjes, Janine

1 opmerking:

  1. Ik kan begrijpen dat er weinig van bloggen komt, je bent zo'n bezig bijtje. Mooie werken laat je zien, met een mooi initiatief die droomdekens!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.