maandag 19 augustus 2013

Plataandag 2013


Ook deze zomer werd de zomerwerkdag weer voor onze bee "de Plataan" georganiseerd. En ook dit jaar hadden Jenny en Joke dat weer heel fijn gedaan. Daar gaat toch heel wat tijd in zitten.
Om 10 uur verzamelden wij ons en na de koffie en thee kregen we uitleg over het plan. We gingen een kerstscrapquilt maken. Verschillende patronen werden uitgedeeld met bijbehorende malletjes, dus je kon je eigen ontwerp kiezen. De tafel lag vol met lapjes kerststof, we mochten grabbelen wat we wilden hebben en ruilen met elkaar.

Ach, heel hard gewerkt wordt er niet zo’n dag, er wordt ook veel gepraat en gelachen.
Tijdens de lunch kwamen al onze gerechten op tafel: brood met beleg, een heerlijke zalmsalade, een pastasalade, westfries krentenbrood, een fruitsalade. Alles was even heerlijk en we genoten volop. Daarna weer verder aan ons werkje. 


Ik koos voor de sterrenquilt zoals op de afbeelding. En kwam niet verder dan het uitleggen van drie sterren. Toen was de dag al om. Voor de foto liggen ze naast elkaar maar zo blijven ze niet hoor. Dat komt vast nog wel goed, het is nog geen kerst!

Jenny en Joke, dank je wel voor de perfecte organisatie van deze gezellige dag.

Groetjes, Janine

1 opmerking:

  1. Mooi plan en wat een fantastische dag was er georganiseerd. Heerlijk, om je (nuttige) handwerkhobby zo met smaak (!) en plezier te delen;
    zo vermenigvuldig je het goede alleen maar!
    Groetjes,

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.