zondag 2 februari 2014

De eerste top in 2014 klaar!

In de kerstvakantie maakte ik het laatste blok van mijn vingerhoedjesquilt. Toen kon ik de blokken uitleggen om te zien hoe het er ongeveer uit ging zien. En ik was niet ontevreden, ik vind het best leuk. kijk maar.


Daarna knipte ik de tussenbanen en die heb ik er aangezet. Ik koos voor lichte banen omdat ik zo de quilt wat lichter van kleur hou. Met die keuze ben ik wel tevreden.


Nu moet de quilt nog gedubbeld worden en dan kan ik beginnen met quilten.
Ik ben nog aan het bedenken hoe ik ga quilten. Ik denk nu dat ik de banen anders quilt dan de gekleurde blokken. Maar de blokken gewoon in the ditch is misschien wat saai?
Of vergis ik me daarin? Wat zouden jullie doen?
Ik sta open voor tips!

groetjes, Janine

2 opmerkingen:

  1. Wauw! wat een prachtige vrolijke quilt! Wat super leuk bedacht om van de vingerhoedjes per kleur blokken te maken. Ik ben geen ster met quilten en vind het ook altijd lastig om te bedenken hoe ik het ga aanpakken. Maar misschien is het voldoende om alleen de blokken te quilten met een leuk patroon. Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles in de naad is wel heel veel werk en ik vraag me af of een patroon door het blok inderdaad niet mooier is.het is wel een erg leuk idee met die blokjes zo.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.