donderdag 31 oktober 2019

Regiodag

Afgelopen zaterdag was het weer regiodag van het Quiltersgilde. Altijd gezellig, samenkomen met veel quiltsters. Samen kletsen, kijken bij elkaar en samen werken aan een werkje dat voor ons is voorbereid. Altijd weer spannend. Wat gaan we deze keer maken?
We weten het thema en de gedachten over de betekenis ervan, gaan alle kanten op.
Op de dag zelf wordt het onthuld, krijgen we uitleg, de materialen die ervoor nodig zijn en de lesbrief met instructies.

Omdat een van de regioleidsters na 10 jaar stopt, was er een tafel ingericht met alle werkjes die we de afgelopen 10 jaren gemaakt hebben. Leuk om te zien. Kijk maar even. Veel ervan heb ik ook gemaakt.


Een leuke quiltwinkel erbij maakt het af. Natuurlijk neem je gelijk een paar lapjes mee en als je iets speciaals nodig hebt kan je dat vooraf opgeven zodat ze het meenemen. Prima geregeld dus.

Het werkje komt niet af. Maar dat hoeft ook niet, dat komt thuis verder wel. Zie hier het resultaat van deze dag.


Omdat is voor elk project waar ik aan werk een eigen dienblad gebruik, is een extra speldenkussen wel handig voor mij. Je kon er ook een ornament van maken, om aan de muur/deur te hangen.


De sleutelhanger is meer een grapje. Een eenvoudig hexagonnetje met sleutel om een periode (en deze dag) af te sluiten. Jammer dat beide leidsters ermee stoppen, het was een goed team.

Vast een fijn weekend allemaal!
groetjes, Janine

1 opmerking:

  1. Jij hebt alles al weer afgemaakt, leuk geworden hoor....ja jammer dat ze allebei stoppen maar ik begrijp het ook wel, als de regiodag is geweest beginnen ze na een maand alweer aan de volgende regiodag te werken, dus ja het kost best veel tijd...maar wie weet wie er nu opstaan, spannend....

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.