maandag 11 oktober 2021

Het kan/kon nog?

Dubbel he? Vreemd.
Ja, het kon nog, maar nu niet meer.
Hebben jullie het gelezen/ Van het initiatief om een troostdeken voor de aarde te maken? Gijsje van Bakel zag de film ‘A Life on Our Planet’ van David Attenborough en bedacht daarna het project ‘Een Troostdeken voor onze planeet’. Daarmee deed ze een beroep op de mens. Iedereen  kon een lapje van 10 bij 10* cm opsturen. Gebreid, gehaakt, gevilt, genaaid, geknoopt etc. *voor een lapje uit stof 11 x 11 cm zodat er ruimte is voor een zoom. Zij maakt er een troostdeken van en die wordt gepresenteerd op de VN-klimaatconferentie 2021 in Glasgow! Het doel is de wereld te laten zien dat wij mensen in staat zijn om samen te werken. En om de wereldleiders te laten zien dat het NU de tijd is om in actie te komen tegen klimaatverandering. Als we samenwerken, kunnen we de klimaatverandering een halt toeroepen en de aarde weer onze Troostdeken laten zijn.
Ik stuurde dit blokje in: 


Op deze website kan je er alles over lezen: Comfort our plane
t
Maar als de facebooklink volgt, dan kan je daar lezen dat je nu niet meer kan bijdragen. Dus nee, dit kan niet meer. We zullen het vervolg nog wel lezen.

Wat kan dan nog wel? Nou je kan je nu nog opgeven voor de regiodag van het Quiltersgilde in de regio Noord-Holland-Noord. Dat kan nog deze week. En ja, er is nog ruimte, je kan er nog bij. Dit kan nog wel!
De link vind je hier: over de regiodagen. Wil je je nog opgeven? Dat kan via deze link: onze regio NHN Hoop je te zien! We hebben echt een leuk programma.

Tot slot mijn blok van september van National Quiltmuseum Blok van de maand. Deze maand met big stitching gewerkt. Ik vond het wel spannend.


Hartelijke groet, goede week!
Janine van Dijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Dank je wel.