zondag 19 februari 2023

Regio

Vorige week zaterdag dus een dagje naar Nijkerk. Al snel liep de zaal vol. We waren met best veel.
Een gezellige binnenkomst, gelijk iedereen in gesprek met elkaar. Het kon immers weer "gewoon" want vorig jaar was het nog een digitale bijeenkomst.

Eerst kwamen de resultaten van de enquête aan de orde. Stapsgewijs werden we door de resultaten geleid.
Soms verbaasden we ons, maar we haalden ook wel een beetje verlicht adem. De regiodagen voorzien wel degelijk in een behoefte. We dachten immers al aan samenvoeging van regio's omdat de animo zo achter leek te lopen. Maar daar is nu dus nog geen sprake van. 
Het gilde schreef er een blog over. Niet gezien? Klik dan hier: vragenlijsten.

Na de lunch namen we allemaal de tijd om elkaars werkjes te bekijken en over de werkwijze door te vragen. De leukste zet je op de foto, voor wie weet ooit nog eens bij jouw regio.😀😀

En natuurlijk gingen we ook aan het werk. De enige (regio)dag in het jaar dat je niet zelf een werkje en uitleg geeft, maar zelf een werkje moet maken. We leerden die middag een bloem te vouwen vanuit een hexagon.
Zie hier het resultaat. Het kon in 4 formaten. Ik koos voor de grootste en de kleinste. Leuk om te doen.

Oh ja, er werd ook gesproken over het gegeven dat leden zich soms erg laat inschrijven. Dat is lastig voor ons, dat begrijp je vast. Denk maar aan inkoop van materiaal en klaarmaken van de pakketjes. We hebben altijd weinig marge financieel en dus wil je niet meer inkopen dan dat je echt nodig hebt.
Hebben jullie je al opgegeven voor de regiodag? Zo niet en je bent wel van plan te komen? Stel je aanmelding dan niet uit!
Je bent van harte welkom.

fijne week!
groet, Janine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Dank je wel.