donderdag 16 november 2023

Voorbij....

Ja, en nu is de regiodag weer voorbij. We zijn er al lang vooraf mee bezig en als het dan voorbij is, geeft dat ook rust. Na de zondag dan, we moeten eerst ordenen en opruimen.
Het is een leuke dag geworden, voornamelijk door de positieve reacties van de deelnemers. Er waren wel 7 zieken, dat is best veel. De griep heerst toch een beetje denk ik en ook corona. 
We konden de meeste pakketjes meegeven aan anderen. Misschien juist lekker als je weer aan het opknappen bent een klein werkje op te pakken?

De werkjes werden goed ontvangen, dat is heel belangrijk. We kozen dit keer voor een ster met de mogelijkheid binnenin een glaasje met waxinelichtje te plaatsen. We kochten de glaasjes daarvoor bij de Action en moesten wel 4 filialen af om voor iedereen eentje te hebben. Maar het is een leuk extraatje.
Een punt maken gaat goed, het keren was nog wel een dingetje. Maar daarvoor hadden we een goede tip aangereikt, dat scheelde echt. En van een van de deelnemers kreeg ik een aanvullende tip waardoor het nog weer makkelijker kan. Zo heb ik ook weer wat geleerd.:-)

Quilterspalet uit Monster was de winkel bij ons. Goed gesorteerd en Evy ging niet ontevreden terug naar huis. Gelukkig maar, ook voor de winkel moet het een leuke en goede dag worden.

Een show-and-tell is er ook altijd. Er waren niet zoveel quilts meegebracht, maar er kwam nog wel wat uit de tassen tevoorschijn. Wij hadden zelf onze bobbins meegenomen om te laten zien.

Na de lunch maakten we een kerstkaart. Kaart, stukje ondergrondstof, een boompje, naaien en uiteindelijk vast plakken en er ontstaat een leuke kaart. Thuis kan je er nog aantal maken als je wilt, je weet nu hoe het moet. :-)

Even na 15.00 uur sloten we de dag af. Met een oproep om je voor de volgende dag (6 april 2024) tijdig op te geven. Vol is namelijk vol en er kan dan echt geen stoel meer bij. We zitten eigenlijk altijd al vol, dus moet je op tijd zijn om op onze 75e regiodag erbij te kunnen zijn.
Hou die datum dus vrij! 
We zien jullie graag en zijn al begonnen met de organisatie.

te vroeg om een fijn weekend te wensen?
groetjes, Janine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Dank je wel.