zondag 11 februari 2024

Dagje Nijkerk

RVT dag
Gisteren was onze jaarlijkse bijeenkomst van alle regiovertegenwoordigers bij elkaar. Altijd een reuze gezellige dag, ik kijk er best naar uit. Wel ontbraken een aantal regio's, dat is zo jammer. Maar ondanks het carnaval weekend waren ze er uit Brabant wel bij. :-)

In de ochtend is er ruimte voor de zakelijke dingen. Wisselingen in het bestuur, kennismaken met nieuwe medewerkers ook. Goed de mensen te zien en te ontmoeten die je anders alleen van naam kent.
Het verslag en dus de afspraken van vorige keer, de zaken waar we tegenaan lopen bij de organisatie, de vragen die we hebben "hoe doen jullie dat". We hebben een handboek voor de organisatie, dat komt altijd aan de orde. We spreken zaken af.

Natuurlijk hebben we onze werkjes van het afgelopen jaar meegenomen. Die worden netjes uitgestald zodat we kunnen zien van elkaar wat er gemaakt is. Zie je iets leuks en wil je dat ook gaan doen, dan vraag je het patroon van de andere regio. Soms kan dat niet, dan is het een patroon van een winkel bijvoorbeeld. Of je hebt het laten maken door een ontwerpster. Dan kunnen we dat niet zomaar doorgeven. 

Na de lekkere lunch gaan we zelf aan het werk. Een van de regio's heeft dan een werkje voor ons voorbereid. Altijd leuk om niet zelf iets te laten maken, maar in de rol van onze bezoekers te kruipen. Zelf hebben we onze eigen bedachte werkjes immers altijd vooraf uitgedacht en uitgewerkt en overvallen we onze bezoekers er mee. Nu ervaren we zelf hoe het is.

In het kader van Valentijnsdag maakten we een hart met twee vogeltjes in 3 applicatietechnieken. Het hart met  freezerpaper, de vogels met steam-a-seam en de vleugeltjes en snavels met H250. 
Kortom, het was een gezellige dag samen.

Fijne week
groetjes, Janine


1 opmerking:

  1. Hallo Janine, wat leuk om te lezen, ook ik kon mij altijd verheugen op de bijeenkomst voor Regiovertegenwoordigers.
    Een leuk werkstukje hebben jullie gemaakt. groeten Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Dank je wel.