dinsdag 30 april 2024

Jaarvergadering

De jaarvergadering van het quiltersgilde, voor mij de eerste keer.
Waarom denk je? Nou vorig jaar sprak ik een quiltster die er was geweest. Zij zei "je bent lid, dus natuurlijk ga je er heen". Het zette me aan het denken. Eigenlijk heeft ze gelijk.
Daarbij komt dat ik ongeveer een maand terug gevraagd ben voor de commissie Traditioneel. Misschien is dat al opgevallen? En deze jaarvergadering was goed om kennis te maken en wat af te spreken. 
Uiteindelijk bleek het wel goed zo'n vergadering bij te wonen, het is best leerzaam en geeft best veel informatie. Je herkent de gezichten, je maakt kennis met anderen, het was gewoon goed er te zijn geweest. 

Bij deze vergadering kwam het ook aan de orde "hou aandacht voor de traditionele kant van het quilten". Alle waardering voor de moderne en de art stroming, onderwaardeer de traditionele kant niet. Het bestuur was het er mee eens en had daar al stappen voor genomen.
Aan ons de taak om dat handen en voeten aan te geven.

Daarom vond je vanaf eind vorig jaar in elke algemene nieuwsbrief een traditionele tip. Daar komen altijd reacties op, met foto's en verhalen. Daar wordt een blog van samengesteld en halverwege de maand (ongeveer) gepubliceerd.

Daarnaast is er eigenlijk al jaren een Meet&Greet voor de traditionele quiltters. Er is ook een dag voor artquilters, voor moderne quilters. Voor de traditionele Meet&Greet is altijd veel belangstelling. Van de andere dagen weet ik het niet.
De Meet&Greet van dit jaar stond al in de steigers en is inmiddels ook open voor inschrijving. Met showandtell, een workshop, een winkel.....
Klik hier voor de directe link: Inschrijven
Dan kan je even kijken wat er gedaan wordt die dag, Kom jij ook? Je bent welkom!

En als je niet wilt, wil je dan aangeven waarom je niet wilt? Daar kunnen we vast wat mee.

groetjes, Janine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Dank je wel.