dinsdag 17 september 2024

Rhapsody


Jullie hebben het vast al  meegekregen? Via de nieuwsbrieven van het Quiltersgilde en via de blogs die het gilde met grote regelmaat plaatst?
Het project Rhapsody, een uitdaging om een traditioneel patroon te verwerken in 1 kleur. Het gaat om 1 kleur in al zijn nuances, met vierkantjes of driehoekjes. Is het je ontgaan? Wil je nog even teruglezen? Dat kan.
Klik hier en klik hier. Ben je een moderne quilter, een klassiek of zelfs art, wij zien voor iedereen mogelijkheden om aan dit project mee te doen.

De aanmelding loopt goed. Je kan je deze week nog inschrijven. Moet je lid zijn van het gilde? Nee hoor, er doen ook quilters mee die geen lid zijn. Soms met een textielgroep, soms met een hele bee, of alleen of met duo's. En of er volgend jaar een expositie komt met quilts van de deelnemers? Dat is wel ons doel, maar dat hangt van de deelnemers af.

Het is erg leuk om aan dit project mee te werken, te bedenken wat kan en wat niet. Hoe wel en hoe niet. We doen dat nu met zijn drietjes. Nu is het even druk, dat snap je, maar straks als het project begonnen is en iedereen aan het werk, dan wordt het rustiger. Dat moet ook wel, dan komt immers de regiodag er aan.
Volgende week gaan we stof inkopen. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan nog maar, dan hebben we ook stof voor jou :-).

Toch willen we wel graag wat versterking bij Traditioneel. En natuurlijk snap ik dat je er niet zoveel voor voelt om nu, in deze drukke periode, in te stappen. Dat zou ik waarschijnlijk ook niet doen. Maar als je het leuk vindt, om binnen de groep Traditioneel mee te werken, maar wil instappen na dit project, dan snap ik dat. Dus meld je aan en later instappen is dus ok.

En doe jij ook mee met het project? Dat zou ik leuk vinden! Samen  met een vriendin/bekende? Helemaal goed. Twijfel je? Stuur een mailtje, spreek me aan. Misschien kan ik jouw twijfel wegnemen.

groetjes, Janine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Dank je wel.